Sijaintisi: [FI] Etusivu > Pikalinkit > Paikkakuntien välimatkoja Suomessa
 
       
 
Liikenne- ja aluehallinto uudistuivat 1.1.2010.
Liikenneviraston muodostavat Ratahallintokeskus, osa
Merenkulkulaitosta ja Tiehallintoa. Tiepiirit siirtyivät elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksiin.
     Uudet virastot verkossa
      www.liikennevirasto.fi
      www.ely-keskus.fi
 
    Etusivu
    Ajankohtaista
    Liikenteen
  tiedotus
    Palvelut
    Tietoa
  tienkäyttäjille
    Tietoa
  palveluntuottajille
    Tiehankkeet
    Tienpito
    Tiehallinto
 
 


  

Paikkakuntien välimatkoja Suomessa
 
 

MISTÄ MIHIN

Keskinopeus km/h

Ilmoitus käyttäjille: Liikennevirasto ei palvelutoimintalinjansa mukaan enää ylläpidä tätä välimatkapalvelua. Palvelu on vielä käytettävissä sellaisenaan, ja välimatkatiedot ovat yleensä oikeita, mutta viimeisimmät kuntamuutokset puuttuvat sekä uusimmat tieverkon muutokset (lähinnä vt 1/Turun moottoritie). Kaupallisten toimijoiden (ilmaiset) reittipalvelut ovat käytettävissä.

Käyttöohjeita: Jos haluat kokeilla esimerkiksi eri keskinopeuksien vaikutusta, palaa tulosruudusta tähän ruutuun selausohjelman Edellinen sivu -valinnalla, silloin jo tehdyt paikkakuntavalinnat säilyvät. Huomaa myös, että alakohteet kunnissa on listattu ao. kunnan kohdalle, esim. Enontekiö, Kilpisjärvi. Ks. myös havaittuja virheitä.

Ilmoitetut välimatkat ovat lyhimpiä etäisyyksiä pääasiassa yleisten teiden verkkoa hyväksikäyttäen (ks. huomautuksia). Katso luettelosta paikkakuntia edustavien lähtöpisteiden sijainti. Valitun välin viitteellinen ajoaika ilmoitetaan keskinopeudella, joka voidaan valita muutamasta arvosta. Oletuksena on 80 km/h. Vilkas liikenne, huonot keliolot, reitillä olevat lossit/lautat ja tauot pitemmillä matkoilla laskevat todellista keskinopeutta.

Välimatkatiedot: © Tiehallinto, tierekisteri